ΕΚΤΑΚΤΟ: Σαν αγρίμια στο Πουρνάρα - Πετροπόλεμος με ασθενοφόρα να μεταφέρουν τραυματίες

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σαν αγρίμια στο Πουρνάρα - Πετροπόλεμος με ασθενοφόρα να μεταφέρουν τραυματίες

Σε κινητοποίηση οι Αρχές το πρωί της Τετάρτης 9 Φεβρουαρίου μετά από ενημέρωση για άγριες συμπλοκές στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Πουρνάρα. 

Συγκεκριμένα, στις 8:20 το πρωί δύο ομάδες αλλοδαπών ενεπλάκησαν σε καυγά, ρίχνοντας πέτρες μεταξύ τους. Όπως πληροφορούμαστε το σκηνικό επικρατούσε από το βράδυ της Τρίτης 8 Φεβρουαρίου όπου και πάλι οι δύο ομάδες μεταναστών πιάστηκαν στα χέρια. 

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη καθώς και ασθενοφόρα για τη μεταφορά τραυματιών στο Νοσοκομείο, ο αριθμός των οποίων μέχρι στιγμής αναφέρεται ότι είναι δύο από το βράδυ και τρεις σήμερα το πρωί. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE