MasterChef: Ο Κουτσόπουλος παρομοίασε παίκτη με τον Άκη Πετρετζίκη - «Εγώ είμαι πιο καλός» απάντησε

MasterChef: Ο Κουτσόπουλος παρομοίασε παίκτη με τον Άκη Πετρετζίκη - «Εγώ είμαι πιο καλός» απάντησε

Η ομοιότητα του Πάνου με τον Άκη Πετρετζίκη.

Δυναμικά συνεχίζεται η φάση των Bootcamp στο MasterChef κι οι διαγωνιζόμενοι βάζουν τα δυνατά τους για να προκριθούν στην επόμενη φάση, που είναι η είσοδός τους στο σπίτι.

Οι παίκτες συγκέντρωναν τα απαραίτητα υλικά για τις παρασκευές τους κι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πλησίασε τον Πάνο έχοντας να του πει το εξής: «Ξέρεις τι ψευδώνυμο σου έχουμε δώσει; Άκης Πετρετζίκης! Τέτοια σύγκριση. Δε μοιάζει ο φίλος ο Πάνος;»

Δείτε εδω 

Ο Πάνος ανταποκρίθηκε με χαμόγελο: «Όχι. Εγώ είμαι πιο καλός. Μου έχουν πει διάφορα σεφ. Άλλο ένα μου λένε βασικά. Για τον Σαμπάνη. Αυτός είναι ασχημάντρας, εγώ είμαι ωραίο παιδί. Πλάκα κάνω.»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE