Τούρκοι στρατιώτες απείλησαν με όπλα γεωργό στη Δένεια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τούρκοι στρατιώτες απείλησαν με όπλα γεωργό στη Δένεια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προκλητικό περιστατικό σημειώθηκε με Τούρκους στρατιώτες στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Δένειας, όπου Τούρκοι στρατιώτες απείλησαν γεωργό με όπλα.

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Alpha ο Κοινοτάρχης της Δένειας Χριστάκης Παναγιώτου ανέφερε: «Οι Τούρκοι στρατιώτες με τα όπλα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και τον απειλούσαν ότι αν δεν φύγει από εκεί θα τον σκοτώσουν. Ο άνθρωπος με τις συμβουλές μας του είπαμε να αποχωρήσει γιατί είχαν όπλα και έχει καταγγελθεί στα Ηνωμένα Έθνη και το Υπουργείο Εξωτερικών».

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παρίσι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, κ. Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE