Η απόπειρα φόνου, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, διαπράχθηκε στις 12 Ιανουαρίου, στη Λευκωσία, με θύμα άντρα ηλικίας 26 ετών. Ο 26χρονος, γύρω στις 2.20 τα ξημερώματα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχε νοσηλείας.
Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία, ο 26χρονος είχε δεχθεί επίθεση, από τον 26χρονο ύποπτο, ο οποίος φέρεται να τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο θώρακα και στη συνέχεια να τράπηκε σε φυγή. Εναντίον του φερόμενου δράστη εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο μέχρι χθες, όταν και εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.
Η υπόθεση διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.20π.μ. λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για τραυματισμό άνδρα στη Λευκωσία.
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τραυματισμένο ένα 26χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία λίγη ώρα προηγουμένως, ο 26χρονος είχε δεχθεί επίθεση, από δεύτερο 26χρονο, ο οποίος φέρεται να τον τραυμάτισε με μαχαίρι και στη συνέχεια να τράπηκε σε φυγή.
Από τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο τραυματίας στο Νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι φέρει τρία τραύματα, στον αριστερό, πρόσθιο και πλάγιο θώρακα, τα οποία φαίνεται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. Κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή.