Τα είπαν στο τηλέφωνο Αναστασιάδης – Τσίπρας για την κατάσταση στην Ελλάδα

Τα είπαν στο τηλέφωνο Αναστασιάδης – Τσίπρας για την κατάσταση στην Ελλάδα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ελλάδας Προκόπη Παυλόπουλο είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ελληνα Πρόεδρο κ. Παυλόπουλο σε σχέση με τις προσπάθειες της Ελληνικής Κυβέρνησης για συνομολόγηση συμφωνίας με τους θεσμούς και ενδεχομένως αργότερα απόψε ή και αύριο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να έχει τηλεφωνικές επικοινωνίες με Ευρωπαίους ηγέτες.

Σε ερώτηση κατά πόσον ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης έχει να διαδραματίσει οποιοδήποτε μεσολαβητικό ή υποβοηθητικό ρόλο στην προσπάθεια της Ελλάδας, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι «η απάντηση στο ερώτημα σας είναι το τι θα πράξει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας του με τον Πρόεδρο Παυλόπουλο. Θα επιχειρήσει να μιλήσει με ξένους ηγέτες, με εκείνους τους επικεφαλής των θεσμών με τους οποίους γίνεται η διαπραγμάτευση".

"Αντιλαμβάνεστε ότι η διαπραγμάτευση γίνεται με τους τρεις θεσμούς και εκεί θα επιχειρήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στο βαθμό του εφικτού και του δυνατού, να βοηθήσει", κατέληξε ο Εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE