Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έχει γενέθλια και τα γιόρτασε στη Χαβάη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έχει γενέθλια και τα γιόρτασε στη Χαβάη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε 34 ετών και το γιόρτασε στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Χαβάη εκεί όπου βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες.

Το μοντέλο σήμερα 6/2 το πρωί ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες όπου η ίδια φαίνεται ευδιάθετη, χαρούμενη και χαμογελαστή.

Η Ηλιάνα επισκέφτηκε το ηλιόλουστο Λος Άντζελες, και γιόρτασε εκεί τα γενέθλιά της. Για την όμορφη περίσταση επέλεξε ένα μαύρο μίνι φορεματάκι, ψηλοτάκουνα πέδιλα ενώ για αξεσουάρ πέρασε στον λαιμό της μια λευκή γιρλάντα με λουλούδια.

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE