Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έχει γενέθλια και τα γιόρτασε στη Χαβάη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έχει γενέθλια και τα γιόρτασε στη Χαβάη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε 34 ετών και το γιόρτασε στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Χαβάη εκεί όπου βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες.

Το μοντέλο σήμερα 6/2 το πρωί ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες όπου η ίδια φαίνεται ευδιάθετη, χαρούμενη και χαμογελαστή.

Η Ηλιάνα επισκέφτηκε το ηλιόλουστο Λος Άντζελες, και γιόρτασε εκεί τα γενέθλιά της. Για την όμορφη περίσταση επέλεξε ένα μαύρο μίνι φορεματάκι, ψηλοτάκουνα πέδιλα ενώ για αξεσουάρ πέρασε στον λαιμό της μια λευκή γιρλάντα με λουλούδια.

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE