Ξεσάλωσαν στη Λευκωσία - Άφησαν πίσω τους τον κορωνοϊό και το έριξαν στον χορό

Ξεσάλωσαν στη Λευκωσία - Άφησαν πίσω τους τον κορωνοϊό και το έριξαν στον χορό

Σε 31 καταγγελίες πολιτών και 22 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο, που ολοκληρώθηκε στις 06:00 το πρωί της Κυριακής, διενεργήθηκαν συνολικά 2.484 έλεγχοι σε όλη την Κύπρο.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 611 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 16 υποστατικά και 10 πολίτες, στη Λεμεσό έγιναν 301 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 υποστατικά και 4 πολίτες, στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 596 έλεγχοι χωρίς να προκύψει καταγγελία, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 4 υποστατικά και 1 πολίτης έπειτα από 184 ελέγχους, στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 5 πολίτες έπειτα από 476 ελέγχους και στην Μόρφου έγιναν 2 καταγγελίες πολιτών ύστερα από 143 ελέγχους.

Επίσης στο πλαίσιο των ελέγχων στα αεροδρόμια, καταγγέλθηκαν 9 πολίτες στο αεροδρόμιο Πάφου, ενώ δεν προέκυψαν καταγγελίες έπειτα από 165 ελέγχους από τα Τμήματα Τροχαίας και 8 ελέγχους από την Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πλειονότητα των καταγγελιών υποστατικών αφορούσαν εργαζόμενους ή θαμώνες που εντοπίστηκαν χωρίς να έχουν στην κατοχή τους safe pass, ενώ υπήρξαν καταγγελίες για εξυπηρέτηση ιστάμενων πελατών σε μπαρ και για χορό. Επίσης στη Λευκωσία εντοπίστηκε υποστατικό που είχε διαμορφωθεί παράνομα σε χώρο διασκέδασης, υπόθεση η οποία θα οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE