Νεαρός παρέσυρε με το όχημα του τέσσερις 16χρονες στη Λευκωσία - Ακρωτηρίασαν το πόδι της μίας που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση

Νεαρός παρέσυρε με το όχημα του τέσσερις 16χρονες στη Λευκωσία - Ακρωτηρίασαν το πόδι της μίας που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση

Δεύτερο σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου σε διάστημα λίγων ωρών. 

Συγεκριμένα γύρω στις 11.50 χθες βράδυ, ενώ 18χρονος έχοντας ως συνεπιβάτη άλλο 18χρονο οδηγούσε το αυτοκίνητο του εξερχόμενος της οδού Νίκου Καββαδία προς την οδό Σπύρου Τρικούπη στη Λακατάμια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, έχασε τον έλεγχο και αφού προσέκρουσε αρχικά τόσο στο δεξιό όσο και στο αριστερό πεζοδρόμιο του δρόμου, ακολούθως παρέσυρε και τραυμάτισε τέσσερις κοπέλες ηλικίας 16 ετών, οι οποίες βρίσκονταν μπροστά από παρακείμενο περιτοίχισμα υπεραγοράς.

Οι τέσσερις νεαρές μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου στη μια κοπέλα διενεργήθηκε ακρωτηριασμός του αριστερού ποδιού μετά από χειρουργική επέμβαση με την κατάσταση της να θεωρείται ως κρίσιμη.

Η δεύτερη 16χρονη κρατήθηκε για νοσηλεία αφού υπέστη κάταγμα στο πόδι, πλευρά και λεκάνη ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Στις άλλες δύο νεαρές παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών με αρνητικό αποτέλεσμα ενώ στη συνέχεια συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

Τα τελευταία τρία χρόνια, υλοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, «έχουμε πετύχει να αυξήσουμε το κυπριακό νηολόγιο κατά περίπου 27%, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του, το Σάββατο, στο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2026» που διοργάνωσαν στον Μόλο Λεμεσού ο Δήμος της πόλης και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με κεντρικό μήνυμα "Ζήσε τη Θάλασσα - Γνώρισε τη Ναυτιλία". Ο Πρόεδρος επεσήμανε, παράλληλα, ότι έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους σε σχέση με την πλοιοδιαχείριση, περίπου 19%-20%.

BEST OF TOTHEMAONLINE