Σε διαθεσιμότητα οι τρεις αστυνομικοί για την απόδραση επικίνδυνων κρατούμενων στην Πάφο

Σε διαθεσιμότητα οι τρεις αστυνομικοί για την απόδραση επικίνδυνων κρατούμενων στην Πάφο

Σε διαθεσιμότητα οι τρεις αστυνομικοί για την απόδραση κρατούμενων στην Πάφο το βράδυ της Παρασκευής 4 Φεβρουαρίου. 

Με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας, Στέλιου Παπαθεοδώρου έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα οι τρεις αστυνομικοί που ήταν καθήκον το βράδυ της απόδρασης των δύο κρατούμενων, ενώ θα αρχίσει και η πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης. 

Οι τρεις αστυνομικοί φαίνεται να ήταν καθήκον στα κρατητήρια τη στιγμή που οι δύο κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, διαπιστώνοντας τελικά την απουσία τους το επόμενο πρωί. 

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει ότι πρόκειται για τους ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΑΡΚΙΣΙΔΗ 28 ετών και ERNALI KOZMIOV 34 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE