Στο νοσοκομείο γυναίκα που εισέπνευσε καπνό – Κερί πυροδότησε φωτιά σε διαμέρισμα – Προσπάθησε να τη σβήσει με κουβέρτα

Στο νοσοκομείο γυναίκα που εισέπνευσε καπνό – Κερί πυροδότησε φωτιά σε διαμέρισμα – Προσπάθησε να τη σβήσει με κουβέρτα

Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στον Δήμο Γερίου σήμερα Σάββατο 5/2 το πρωί. Η ιδιοκτήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως δέχθηκε κλήση στις 10.42 το πρωί.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο. Φαίνεται να προκλήθηκε από αναμμένο κερί και η ιδιοκτήτρια προσπάθησε να την σβήσει με κουβέρτα. Εισέπνευσε καπνό και παραλήφθηκε από το ασθενοφόρο.

«Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από γείτονα. Μικρός εξοπλισμός στο δωμάτιο έπαθε ζημιά. Από μέρους μας έγινε εξαερισμός και επιθεώρηση μόνο», σημείωσε ο κ. Κεττής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE