Συνάντηση Δένδια-Πάιατ με αντικείμενο την Ουκρανία και θέματα πολυμερούς συνεργασίας

Συνάντηση Δένδια-Πάιατ με αντικείμενο την Ουκρανία και θέματα πολυμερούς συνεργασίας

Συνάντηση με τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ πραγματοποίησε σήμερα στο Υπουργείο Εξωτερικών ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

 

Αντικείμενο της συνάντηση ήταν οι εξελίξεις στην Ουκρανία, κατόπιν της πρόσφατης επίσκεψης του κ. Δένδια στη Μαριούπολη, καθώς επίσης και ζητήματα πολυμερούς συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένων των σχημάτων συνεργασίας 3+1.

Ακόμα, ο κ. Δένδιας και ο κ. Πάιατ συζήτησαν τις ευρύτερες εξελίξεις στην περιοχή, καθώς και τις στρατηγικές σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, o κ. Δένδιας σημείωσε: «Στο επίκεντρο της συζήτησης οι στρατηγικές σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ, η Ουκρανία, υπό το φως της πρόσφατης επίσκεψής μου στη Μαριούπολη, θέματα πολυμερούς συνεργασίας (συμπεριλαμβανομένου σχημάτων 3+1), καθώς και οι εξελίξεις στην περιοχή».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει στο σημείο όλη τη νύχτα η Πυροσβεστική Υπηρεσία - Καταλυτική η βοήθεια από τα πτητικά μέσα

Παραμένει στο σημείο όλη τη νύχτα η Πυροσβεστική Υπηρεσία - Καταλυτική η βοήθεια από τα πτητικά μέσα

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, παρά μόνο αναζωπυρώσεις, για τις οποίες συνεχίζουν να επιχειρούν όλες οι επίγειες δυνάμεις, οι οποίες θα παραμείνουν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

BEST OF TOTHEMAONLINE