Χάρης Ρώμας: «Φεύγοντας, μπήκα στην πρώτη τουαλέτα που βρήκα μπροστά μου κι έβαλα τα κλάματα»

Χάρης Ρώμας: «Φεύγοντας, μπήκα στην πρώτη τουαλέτα που βρήκα μπροστά μου κι έβαλα τα κλάματα»

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν και στη Μαρία Σοφιανού και μίλησε για την πιο συγκινητική στιγμή της καριέρας του, όπου ξέσπασε σε κλάματα.

Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή στην καριέρα σας;

Η πιο συγκινητική στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν, κατόπιν παράκλησης της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη, συναντήθηκα στο ογκολογικό νοσοκομείο παίδων – ΕΛΠΙΔΑ με μία κοπέλα 16 ετών που είχε ζητήσει να την επισκεφτώ! Επρόκειτο για ένα οπτικά πανέμορφο πλάσμα, παρά τις χημειοθεραπείες που είχε υποστεί, αλλά κυρίως για ένα κορίτσι με ισχυρή ιδιοσυγκρασία και γενναία καρδιά. Μου είπε ότι οι σειρές μου, που βλέπει κάθε μέρα στην τηλεόραση, είναι τα μόνα πράγματα που μπορούν να την κάνουν να γελάει.

Και επιπλέον το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» είναι το δεύτερο πράγμα που την κάνει να δακρύζει. Το πρώτο είναι όταν αναλογίζεται τη μοίρα της. Φεύγοντας, μπήκα στην πρώτη τουαλέτα που βρήκα μπροστά μου κι έβαλα τα κλάματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE