Τέσσερις ασκήσεις που βελτιώνουν τη στάση του σώματος και ανακουφίζουν τον αυχένα

Τέσσερις ασκήσεις που βελτιώνουν τη στάση του σώματος και ανακουφίζουν τον αυχένα

Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι η παρατεταμένη κακή στάση του σώματος μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχή της ευθυγράμμισης των σπονδύλων και πόνους σε όλο το σώμα.

Επίσης μπορεί να οδηγήσει σε κακή πέψη, κακή κυκλοφορία, κόπωση και διαταραχή της καρδιαγγειακής υγείας και της αναπνοής. Εκτός από τα προφανή αποτελέσματα επηρεάζει αρνητικά και την διάθεσή μας.

Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να το αντιστρέψετε αυτό είναι μέσω της άσκησης.
Οι ασκήσεις με βάρη καθώς και οι ασκήσεις ενδυνάμωσης του πυρήνα είναι εξαιρετικές επιλογές για να ξεκινήσετε, αλλά συγκεκριμένα, ένα από τα πολλά οφέλη της γιόγκα είναι η ευκαιρία που έχει να διορθώσει πραγματικά τη στάση σας.
Επιπλέον, πολλές θέσεις της γιόγκα βοηθούν στη διόρθωση της ευθυγράμμισης συνολικά, δημιουργώντας αυξημένη επίγνωση στη σπονδυλική στήλη. Έτσι, μπορούν να αντισταθμίσουν και να εξισορροπήσουν τις ανισορροπίες που έχουν δημιουργηθεί.

Επιλέξαμε μερικές θέσεις γιόγκα για όλα τα επίπεδα που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την πορεία προς μια πιο υγιή, καλύτερα ευθυγραμμισμένη της σπονδυλική στήλης.
Εκτός από την πλάτη και τη συνολική στάση σας, πολλά από αυτά μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην ανακούφιση των ώμων και του αυχένα.

Ακολουθήστε τα βήματα και απελευθερώστε το κορμί σας από τις επιπτώσεις της κακής στάσης σώματος.

Πηγή: ygeiamou.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Να συνεχιστούν οι τεχνικές και θεσμικές συνεννοήσεις στο προσεχές διάστημα, με στόχο την άμεση προώθηση των διαδικασιών που απαιτούνται για την έναρξη των επόμενων φάσεων του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, συμφώνησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, σε συνάντηση που είχαν, την Πέμπτη, στην Αθήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE