Η καθυστέρηση στα έργα υποδομής για εισαγωγή υγροποιημένου Φ.Α. σε σύσκεψη στο Προεδρικό

Η καθυστέρηση στα έργα υποδομής για εισαγωγή υγροποιημένου Φ.Α. σε σύσκεψη στο Προεδρικό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, ευρείας σύσκεψης, για την πορεία υλοποίησης των έργων υποδομής για εισαγωγή υγροποιημένου φυσικού αερίου και την καθυστέρηση από τα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του  Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Μάριου Πελεκάνου, κατά τη σύσκεψη, εξετάστηκαν τρόποι υλοποίησης του έργου εντός των συντομότερων χρονοδιαγραμμάτων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε οδηγίες στις αρμόδιες Υπηρεσίες να προχωρήσουν στις σχετικές διαβουλεύσεις με βάση τη γενική αρχή της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι

Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.