Αβέρωφ: Δώσαμε λύση και στο πρόβλημα που προέκυψε με τις συντάξεις

Αβέρωφ: Δώσαμε λύση και στο πρόβλημα που προέκυψε με τις συντάξεις

«Μετά και από τις οδηγίες του Προέδρου της Δημοκρατίας για το πρόβλημα που προέκυψε με τις συντάξεις, συζητήσαμε το θέμα με την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας και διαπιστώθηκε ότι υπήρξαν περιπτώσεις που χρήζουν διερεύνησης», είπε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου. 

Έπειτα πρόσθεσε ότι «η λύση δρομολογήθηκε και θα υπάρξουν διορθώσεις αμέσως, εκεί και όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρξε πρόβλημα, ούτως ώστε κανενός συνταξιούχου να μην επηρεαστούν ούτε ένα σεντ τα συνολικά εισοδήματα του.

Είμαστε εδώ με την κυβέρνηση, για να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την άμεση ανταπόκρισή του καθώς και την αρμόδια Υφυπουργό κ. Αναστασία Ανθούση».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE