Στα χέρια της Αστυνομίας 40χρονος για διάρρηξη καταστήματος και χρυσοχοείου

Στα χέρια της Αστυνομίας 40χρονος για διάρρηξη καταστήματος και χρυσοχοείου

Στη σύλληψη 40χρονου κατοίκου Λάρνακας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν σε κατάστημα και χρυσοχοείο, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Πρώτη χρονικά διαπράχθηκε η διάρρηξη σε κατάστημα πώλησης μεταχειρισμένων εξαρτημάτων αυτοκινήτων, μεταξύ των ημερομηνιών 18 και 19 Οκτωβρίου 2021. Όπως καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, οι δράστες φέρονται να έκλεψαν από το υποστατικό 50 καταλύτες αυτοκινήτων.

Η διάρρηξη στο χρυσοχοείο διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 23ης Νοεμβρίου 2021, με τους δράστες να φέρονται να έκλεψαν ποσότητα χρυσαφικών.

Η σύλληψη του 40χρονου είναι η τέταρτη σύλληψη στη σειρά σχετικά με τις δύο υποθέσεις διαρρήξεων. Το προηγούμενο διάστημα η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τις δύο υποθέσεις είχε προχωρήσει στη σύλληψη άλλων τριών προσώπων, ηλικίας 33, 36 και 38 ετών.

Σημειώνεται ότι η φωτογραφία του 40χρονου είχε δημοσιευθεί από την Αστυνομία, σε μια προσπάθεια εντοπισμού και σύλληψής του. Μετά τη σύλληψή του η συνέχιση της δημοσίευσης των προσωπικών στοιχείων και της φωτογραφίας του είναι αχρείαστη.

Για την ίδια υπόθεση συνεχίζει να καταζητείται 21χρονος.

Τη διερεύνηση των δύο υποθέσεων διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE