Στα χέρια της Αστυνομίας 40χρονος για διάρρηξη καταστήματος και χρυσοχοείου

Στα χέρια της Αστυνομίας 40χρονος για διάρρηξη καταστήματος και χρυσοχοείου

Στη σύλληψη 40χρονου κατοίκου Λάρνακας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν σε κατάστημα και χρυσοχοείο, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Πρώτη χρονικά διαπράχθηκε η διάρρηξη σε κατάστημα πώλησης μεταχειρισμένων εξαρτημάτων αυτοκινήτων, μεταξύ των ημερομηνιών 18 και 19 Οκτωβρίου 2021. Όπως καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, οι δράστες φέρονται να έκλεψαν από το υποστατικό 50 καταλύτες αυτοκινήτων.

Η διάρρηξη στο χρυσοχοείο διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 23ης Νοεμβρίου 2021, με τους δράστες να φέρονται να έκλεψαν ποσότητα χρυσαφικών.

Η σύλληψη του 40χρονου είναι η τέταρτη σύλληψη στη σειρά σχετικά με τις δύο υποθέσεις διαρρήξεων. Το προηγούμενο διάστημα η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τις δύο υποθέσεις είχε προχωρήσει στη σύλληψη άλλων τριών προσώπων, ηλικίας 33, 36 και 38 ετών.

Σημειώνεται ότι η φωτογραφία του 40χρονου είχε δημοσιευθεί από την Αστυνομία, σε μια προσπάθεια εντοπισμού και σύλληψής του. Μετά τη σύλληψή του η συνέχιση της δημοσίευσης των προσωπικών στοιχείων και της φωτογραφίας του είναι αχρείαστη.

Για την ίδια υπόθεση συνεχίζει να καταζητείται 21χρονος.

Τη διερεύνηση των δύο υποθέσεων διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE