Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αστυνομικός – Νεαρός ήθελε να απογειώσει το αυτοκίνητό του

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αστυνομικός – Νεαρός ήθελε να απογειώσει το αυτοκίνητό του

Κοντά στο Ζύγι ο Αστυνομικός του υπέδειξε να σταματήσει…

Νεαρός οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά το Ζύγι, με ταχύτητα 184 χιλιόμετρα αντί 100 που είναι το όριο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου διενεργούσαν χθες βράδυ έλεγχο οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά το Ζύγι.

Σε κάποια στιγμή, γύρω στις 21.00 το βράδυ η Αστυνομία εντόπισε ένα νεαρό, 21 χρόνων, να οδηγεί το αυτοκίνητό του με ταχύτητα 184 χιλιόμετρα αντί 100 που είναι το όριο.

Ο νεαρός συνελήφθη και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE