Ποινή σε 44χρονο για παράνομη οδήγηση οχήματος - Αρνήθηκε να υποβληθεί σε ναρκοτέστ

Ποινή σε 44χρονο για παράνομη οδήγηση οχήματος - Αρνήθηκε να υποβληθεί σε ναρκοτέστ

Ποινή σε 44χρονο για αδικήματα που αφορούν την οδήγηση οχήματος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή σε άνδρα ηλικίας 44 ετών, κάτοικο της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου για αδικήματα που αφορούν την οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος και διαπράχθηκαν στις 30/3/2021.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου «ο 44χρονος κρίθηκε ένοχος για οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, αρνήθηκε να δώσει δείγμα για προκαταρκτική εξέταση ναρκοτέστ και είχε παραβεί διάταγμα Δικαστηρίου, αφού οδηγούσε μηχανοκίνητο όχημα ενώ του είχε στερηθεί το δικαίωμα να κατέχει άδεια οδήγησης».

Πρόσθεσε ότι «το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε στον 44χρονο ποινή άμεσης φυλάκισης 30 ημερών, στέρηση άδειας οδηγού για περίοδο 90 ημερών και 5 βαθμούς ποινής».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE