Δύο θάνατοι και 601 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα

Δύο θάνατοι και 601 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα

Δύο θάνατοι εξαιτίας του κορωνοϊού και 601 νέα κρούσματα, που εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο, ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα.

Οπως αναφέρει το "υπουργείο υγείας", τα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν ύστερα από τη διενέργεια 13.923 τεστ. Ολα είναι εγχώριες λοιμώξεις.

Τα περισσότερα κρούσματ, 248, εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία. Στις άλλες κατεχόμενες πόλεις της Κύπρου ο αριθμός των κρουσμάτων έχει ως εξής: Κερύνεια – 113, Αμμόχωστος – 141, Μόρφου – 36, Τρίκωμο – 42, Λεύκα -21.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων αυξήθηκε σε 174 και των περιστατικών στα 55.914.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE