Δύο θάνατοι και 601 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα

Δύο θάνατοι και 601 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα

Δύο θάνατοι εξαιτίας του κορωνοϊού και 601 νέα κρούσματα, που εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο, ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα.

Οπως αναφέρει το "υπουργείο υγείας", τα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν ύστερα από τη διενέργεια 13.923 τεστ. Ολα είναι εγχώριες λοιμώξεις.

Τα περισσότερα κρούσματ, 248, εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία. Στις άλλες κατεχόμενες πόλεις της Κύπρου ο αριθμός των κρουσμάτων έχει ως εξής: Κερύνεια – 113, Αμμόχωστος – 141, Μόρφου – 36, Τρίκωμο – 42, Λεύκα -21.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων αυξήθηκε σε 174 και των περιστατικών στα 55.914.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE