Εικόνες από επικίνδυνη πολυκατοικία στα Λατσιά: Κινδυνεύουν οι ένοικοι - «Είναι θέμα ζωής και θανάτου»

Εικόνες από επικίνδυνη πολυκατοικία στα Λατσιά: Κινδυνεύουν οι ένοικοι - «Είναι θέμα ζωής και θανάτου»

Πολίτες τρίτης και τέταρτης κατηγορίας οπως ισχυρίζονται αισθάνονται ένοικοι πολυκατοικιών που χτίστηκαν λίγο μετά το 1974, σε προσφυγικό συνοικισμό στα Λατσιά.

Εικόνες που τρομάζουν σε πολυκατοικία στην περιοχή έφερε στο φως ρεπορτάζ της εκπομπής Alpha Ενημέρωση. Εντονα καιρικά φαινόμενα, σεισμοί, προκάλεσαν ζημιές στη δομή της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι ένοικοι.

Μια εκ των ενοίκων η κ.Μαρία Παυλίδου η οποία ζει τα τελευταία 35 χρόνια σε μια εκ των πολυκατοικιών αυτων, όπως ανέφερε , είχε ζητήσει πριν 4 χρόνια αποκατάσταση των ζημιών απο τις αρμόδιες αρχές του κράτους, ωστόσο , κανείς δεν έδειξε να ενδιαφέρεται.

Ρωγμές στους τοίχους της οικίας της, ενώ εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν απο ανεμοστρόβιλους στο παρελθόν, με το αποκορύφωμα οι τελευταίοι δυο σεισμοί να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά στις ρωγμές που προϋπήρχαν.

"Οι ρωγμές στους τείχους έγιναν περισσότερο έντονες στους τελευταίους δυο σεισμούς, αν κάνει και κάποιο πιο κοντά δεν ξέρω τι θα γίνει. Με ανησυχεί έντονα, είναι θέμα ζωής και θανάτου, και με τις ζωές των ανθρώπων δεν παίζουμε. Από πάνω είναι η ταράτσα, για αυτό υπάρχει αυτή η υγρασία και καθημερινά πέφτουν σουβάδες πάνω μας"

Δείτε το ρεπορταζ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE