Γυναίκες επιστήμονες αποδεικνύουν πόσο «σκανδαλιστικά σέξι» είναι!

Γυναίκες επιστήμονες αποδεικνύουν πόσο «σκανδαλιστικά σέξι» είναι!

Σάλος έχει προκληθεί στον επιστημονικό κόσμο ύστερα από το περίφημο σχόλιο του Νομπελίστα καθηγητή Tim Hunt, για την εμπειρία του με τα «κορίτσια» στα εργαστήρια, που θεωρήθηκε σεξιστικό.

Ο Hunt είχε πει πως πρέπει να υπάρχουν ξεχωριστά εργαστήρια για άνδρες και γυναίκες γιατί «εκείνες σε ερωτεύονται, εσύ τις ερωτεύεσαι και όταν τους ασκείς κριτική κλαίνε». Ο καθηγητής παραιτήθηκε χθες από την έδρα του, μετά το σάλο που ξέσπασε από τα σχόλια του, σύμφωνα με το CNN.

 Ο Sir Tim Hunt, επιστήμονας και κάτοχος βραβείου Νόμπελ

Η απάντηση των γυναικών επιστημόνων ήταν η ανάρτηση «σκανδαλιστικά σέξι φωτογραφιών», όπως τις ονόμασαν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Την καμπάνια με το hashtag #DistractinglySexy, προώθησε το φεμινιστικό διαδικτυακό περιοδικό Vagenda.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Με αγωνία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα για τα όσα συμβαίνουν στη Γάζα και με τις εικόνες εξαθλιωμένων παιδιών να κάνουν τον γύρο του κόσμου, την ίδια ώρα, που ο Βενιαμίν Νετανιάχου παραμένει αμετακίνητος στις θέσεις του.

BEST OF TOTHEMAONLINE