Σοκ με μητέρα που πέταξε τρίχρονο κοριτσάκι σε κλουβί αρκούδας - Δείτε βίντεο

Σοκ με μητέρα που πέταξε τρίχρονο κοριτσάκι σε κλουβί αρκούδας - Δείτε βίντεο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε ζωολογικό κήπο του Ουζμπεκιστάν, όταν μια μητέρα, πέταξε το τρίχρονο κοριτσάκι της που κρατούσε σε ένα κλουβί που φιλοξενείται μια καφέ αρκούδα.

Η υπηρεσία Τύπου του ζωολογικού κήπου ανακοίνωσε ότι το παιδί τραυματίστηκε από την πτώση, αλλά όχι από το ζώο, και βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση, ενώ η ζωή της δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Στο βίντεο που ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα από εκείνες τις στιγμές, φαίνεται η γυναίκα να ρίχνει το κοριτσάκι και να το κοιτάζει στη συνέχεια ατάραχη στο κλουβί με την αρκούδα.

Η γυναίκα, η οποία όπως φαίνεται στο βίντεο, παρακολουθούσε ατάραχη τα όσα εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια της, συνελήφθη και πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας για το οποίο η ανώτατη ποινή στο Ουζμπεκιστάν είναι τα 15 έτη κάθειρξης, σύμφωνα με τη DailyMail.

Η καυκάσια καφέ αρκούδα, με το όνομα Ζούζου, φαίνεται ότι παρακολουθούσε τις κινήσεις της νεαρής γυναίκας, όσο εκείνη ήταν ξαπλωμένη στον περίβολο του κλουβιού, όταν πέταξε το μωρό. Στη συνέχεια το ζώο «κατέβηκε αργά στο χαντάκι που υπήρχε, πλησίασε το κοριτσάκι, το μύρισε και απομακρύνθηκε. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι αντέδρασαν άμεσα και άρχισαν στρέφουν την προσοχή της αρκούδας αλλού ώστε να μπει μέσα σ έναν εσωτερικό χώρο, στον οποίο μπήκε αμέσως», ανέφεραν τότε οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE