Έρχεται στην Κύπρο η Κριστίν Λαγκάρντ - Αποδέχθηκε την πρόσκληση του Κωνσταντίνου Ηροδότου

Έρχεται στην Κύπρο η Κριστίν Λαγκάρντ - Αποδέχθηκε την πρόσκληση του Κωνσταντίνου Ηροδότου

Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει στις 29 Μαρτίου, η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Κριστίν Λαγκάρντ, ύστερα από πρόσκληση του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, Κωνσταντίνου Ηροδότου.

«Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (ΚΤΚ) ανακοινώνει ότι η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κα. Christine Lagarde έχει αποδεχθεί πρόσκληση του Διοικητή της ΚΤΚ, κου Κωνσταντίνου Ηροδότου για να επισκεφθεί την Κύπρο στις 29 Μαρτίου 2022», αναφέρει σημερινή ανακοίνωση της Κετρικής Τράπεζας.

Όπως σημειώνει η ΚΤΚ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η κα Lagarde θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της επίσκεψης θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.

BEST OF TOTHEMAONLINE