ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο - Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο - Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Συσσώρευση νερού παρατηρείται σε διάφορα σημεία στον αυτοκινητόδρομο Αμμοχώστου-Λάρνακας, ιδιαίτερα σε σημεία στην κατεύθυνση προς Αγία Νάπα, στο τμήμα μεταξύ Ξυλοφάγου και Αγίας Νάπας.

Στα ορεινά οι δρόμοι που οδηγούν προς Τρόοδος, συγκεκριμένα οι δρόμοι Πλατρών-Τροόδους, Καρβουνά-Τροόδους, και Προδρόμου-Τροόδους, παραμένουν ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι επίσης οι δρόμοι Πεδουλά-Pine Wood – Κακοπετριάς, Πεδουλά-Προδρόμου, και Προδρόμου-Πλατρών.

Ανοικτός για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηρός λόγω παγετού είναι ο δρόμος Κακοπετριάς-Καρβουνά, όπως επίσης και οι δρόμοι στις υπόλοιπες ορεινές περιοχές.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών, ενώ καλούνται οι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να δίνουν προτεραιότητα σε άλλους διερχόμενους οδηγούς όπου χρειαστεί.

Γενικότερα όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, καλούνται να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν. Προτρέπεται το κοινό πριν τις διακινήσεις του, να ενημερώνεται για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μέσω και των ανακοινώσεων της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο, στους λογαριασμούς της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, καθώς και στην εφαρμογή – application – «Αστυνομία Κύπρου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE