Έφτασαν Κύπρο χωρίς rapid test και την… πλήρωσαν - Χόρευαν παραβιάζοντας τα διατάγματα σε υποστατικό

Έφτασαν Κύπρο χωρίς rapid test και την… πλήρωσαν - Χόρευαν παραβιάζοντας τα διατάγματα σε υποστατικό

Σε καταγγελίες 20 πολιτών και 16 υποστατικών σε σύνολο 2.152 ελέγχων προχώρησε η Αστυνομία, από τις 6πμ το πρωί της Κυριακής, μέχρι τις 6πμ το πρωί της Δευτέρας.


Συγκεκριμένα , σύμφωνα με την Αστυνομία, από 583 ελέγχους στη Λευκωσία καταγγέλθηκαν 9 πολίτες και 9 υποστατικά. Στη Λεμεσό καταγγέλθηκαν 5 πολίτες και 4 υποστατικά σε σύνολο 149 ελέγχων, στην Αμμόχωστο 4 πολίτες από 420 ελέγχους. Στη Λάρνακα σημειώθηκαν 2 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικό, από 468 ελέγχους, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 2 υποστατικά από 249 ελέγχους, ενώ στη Μόρφου δεν σημειώθηκαν καταγγελίες από τους 149 ελέγχους που διενεργήθηκαν.

Οι παραβιάσεις αφορούσαν μη κατοχή έγκυρου safepass από θαμώνες και διαχειριστές ή υπαλλήλους υποστατικών. Μία καταγγελία αφορούσε κατηγορία για αριθμό πελατών μεγαλύτερο του επιτρεπτού, ενώ άλλη μία κατηγορία αφορούσε χορό σε υποστατικό.

Επιπλέον, έγιναν 5 καταγγελίες στο αεροδρόμιο, για άφιξη χωρίς rapid test 24 ωρών.

Τα πρόστιμα κυμαίνονταν από €500 μέχρι €1500.

Ακόμα 134 έλεγχοι έγιναν από την Τροχαία και 57 από το Λιμενικό, χωρίς να σημειωθούν καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE