Ελαττωματικό τζάκι προκάλεσε πυρκαγιά – Έτρεχε μέσα στη νύχτα η Πυροσβεστική

Ελαττωματικό τζάκι προκάλεσε πυρκαγιά – Έτρεχε μέσα στη νύχτα η Πυροσβεστική

Πυρκαγιά σε φουγάρο τζακιού ισόγειας οικίας σημειώθηκε χθες βράδυ στην Δρομολαξιά η ώρα 22:25. 

 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά ξεκίνησε από ελαττωματική καπνοδόχο τζακιού και στην συνέχεια επεκτάθηκε στην ξύλινη στέγη της οικίας. 
 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε μερική αποδόμηση της οροφής. Η πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές στην ξύλινη στέγη της οικίας και δεν κινδύνευσε κανείς πολίτες. 
 
Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με την χρήση αυλού τυλικτήρα και αναπνευστικών συσκευών. 
 
Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22:57.
 
Σύμφωνα με την ΠΥ, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE