Ελαττωματικό τζάκι προκάλεσε πυρκαγιά – Έτρεχε μέσα στη νύχτα η Πυροσβεστική

Ελαττωματικό τζάκι προκάλεσε πυρκαγιά – Έτρεχε μέσα στη νύχτα η Πυροσβεστική

Πυρκαγιά σε φουγάρο τζακιού ισόγειας οικίας σημειώθηκε χθες βράδυ στην Δρομολαξιά η ώρα 22:25. 

 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά ξεκίνησε από ελαττωματική καπνοδόχο τζακιού και στην συνέχεια επεκτάθηκε στην ξύλινη στέγη της οικίας. 
 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε μερική αποδόμηση της οροφής. Η πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές στην ξύλινη στέγη της οικίας και δεν κινδύνευσε κανείς πολίτες. 
 
Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με την χρήση αυλού τυλικτήρα και αναπνευστικών συσκευών. 
 
Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22:57.
 
Σύμφωνα με την ΠΥ, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE