Ελαττωματικό τζάκι προκάλεσε πυρκαγιά – Έτρεχε μέσα στη νύχτα η Πυροσβεστική

Ελαττωματικό τζάκι προκάλεσε πυρκαγιά – Έτρεχε μέσα στη νύχτα η Πυροσβεστική

Πυρκαγιά σε φουγάρο τζακιού ισόγειας οικίας σημειώθηκε χθες βράδυ στην Δρομολαξιά η ώρα 22:25. 

 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά ξεκίνησε από ελαττωματική καπνοδόχο τζακιού και στην συνέχεια επεκτάθηκε στην ξύλινη στέγη της οικίας. 
 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε μερική αποδόμηση της οροφής. Η πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές στην ξύλινη στέγη της οικίας και δεν κινδύνευσε κανείς πολίτες. 
 
Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με την χρήση αυλού τυλικτήρα και αναπνευστικών συσκευών. 
 
Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22:57.
 
Σύμφωνα με την ΠΥ, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE