Έξαλλη γιαγιά με μαγκούρα τα… «χώνει» σε υπάλληλο της ηλεκτρικής: «Μας κοροϊδεύετε» - ΒΙΝΤΕΟ

Έξαλλη γιαγιά με μαγκούρα τα… «χώνει» σε υπάλληλο της ηλεκτρικής: «Μας κοροϊδεύετε»  - ΒΙΝΤΕΟ

Μια γιαγιά στο Ντράφι δεν άντεξε που έχει μείνει τόσες μέρες χωρίς ρεύμα και μόλις είδε έναν υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ τον σταμάτησε και άρχισε να του τα… ψέλνει.

Αν και έχουν περάσει 5 ημέρες από την χιονόπτωση της Δευτέρας, τα προβλήματα της ηλεκτροδότησης εξακολουθούν να παραμένουν, αφήνοντας εκατοντάδες σπίτια χωρίς ρεύμα.

Ένα τέτοιο είναι και της ηλικιωμένης κυρίας από το Ντράφι, που βλέπετε στo video…

Η 80χρονη από την Δευτέρα είναι χωρίς ηλεκτρικό και παρά τα τηλέφωνα που έχει κάνει, δεν έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημά της.

 

Έτσι, όταν είδε έναν υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ βγήκε με την μαγκούρα της στα χιόνια για να του τα ψάλει και να του ζητήσει να φτιάξει την βλάβη.

«Μας κοροϊδεύετε. Είμαι τρελή εγώ. Τώρα θα φτιάξεις τώρα», ακούγεται να λέει στον υπάλληλο που είχε πάει στην περιοχή για άλλη βλάβη και που προσπαθούσε να της εξηγήσει τι γίνεται. Εκείνη όμως δεν δεχόταν τίποτα και συνέχισε: «Αλήτες είστε, μας κοροϊδεύετε».

Ευτυχώς, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή του Alpha «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», ο συγκεκριμένης υπάλληλος ζήτησε να πάει άλλο συνεργείο στην περιοχή, το οποίο τελικά έδωσε λύση.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE