Η στιγμή που εντόπισαν τον 11χρονο - Κρυβόταν για πάνω από 10 ώρες μεσα στο κρύο σε χαράδρα - ΒΙΝΤΕΟ

Η στιγμή που εντόπισαν τον 11χρονο -  Κρυβόταν για πάνω από 10 ώρες μεσα στο κρύο σε χαράδρα  - ΒΙΝΤΕΟ

Ταλαιπωρημένο σε χαράδρα στην Πέγεια βρέθηκε το 11χρονο αγοράκι.

Ηταν το σημειο στο οποίο βρήκε καταφύγιο κατα την διάρκεια της νύχτας και είχε παραμείνει για πάνω απο 10 ώρες εκτεθειμένο στο κρύο. Ωστόσο φαίνεται ότι δεν έχει παρουσιάσει σημάδια υποθερμίας.

Ο μικρός LEV από τη Ρωσία, είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του ( Πέγεια), όταν ζήτησε από την μητέρα του να αθληθει έξω στην πισίνα.

Μετά απο λίγο η μητέρα του βλέποντας ότι δεν επέστρεφε, ξεκίνησε να τον αναζητεί και κάλεσε την Αστυνομία.

Αμέσως για τον εντοπισμό του στήθηκε απο την Αστυνομία μεγάλή επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή.

Πολίτης εντόπισε το μικρο αγόρι στη χαράνδρα 300 μέτρα απο το σπίτι του.

Δείτε το βίντεο της στιγμής του εντοπισμού:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE