Survivor: Η Μυριέλλα στέλνει γράμμα στον Κατσαούνη... για τον Τζον - «Μας έχει τρελάνει στο ψέμα η Κουρεντή»

Survivor: Η Μυριέλλα στέλνει γράμμα στον Κατσαούνη... για τον Τζον - «Μας έχει τρελάνει στο ψέμα η Κουρεντή»

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ του Σαββάτου το Survivor, στο οποίο οι εντάσεις και οι ανατροπές δε θα λείψουν. Μετά την αποχώρηση του Θανάση Βισκαδουράκη η ένταση στην παραλία των Διασήμων δε λείπει, ενώ στο στόχαστρο μπαίνει η Μυριέλλα Κουρεντή.

«Σε παρακαλώ σταμάτα να αναφέρεις τον Τζον, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που αυτή τη στιγμή έξω φροντίζει και τρέχει για τα πάντα» γράφει η Μυριέλλα Κουρεντή στο γράμμα και ο Γιώργος Κατσαούνης γίνεται έξαλλος.

«Λυπάμαι για το παιδί εκείνο τον Τζον που τον έσκισε, τον έκανε ξεφτίλα» λέει ο Γιώργος Κατσαούνης στην κάμερα, ενώ σε άλλο σημείο τονίζει πως η Μυριέλλα Κουρεντή λέει ψέματα.

Στο αυριανό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε επίσης ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου, στο οποίο Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του Survivor:


Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE