«Αδερφή μου εγώ σε πιστεύω» φωνάζουν για την 24χρονη Γεωργία - Εν αναμονή για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων - ΒΙΝΤΕΟ

«Αδερφή μου εγώ σε πιστεύω» φωνάζουν για την 24χρονη Γεωργία - Εν αναμονή για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων - ΒΙΝΤΕΟ

Συνθήματα έξω από καφέ-μπαρ της παραλιακής στη Θεσσαλονίκη φωνάζουν διαδηλωτές με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας σε σουίτα ξενοδοχείου της πόλης.

«Με την Γεωργία είμαστε μαζί, στον δι@@@ο να στείλουνε τον κάθε βιαστή», φωνάζουν μεταξύ άλλων διαδηλωτές που πραγματοποιούν πορεία κατά της έμφυλης βίας.

Μπροστά στην είσοδο του καταστήματος έχουν γράψει με σπρέι «αδερφή μου εγώ σε πιστεύω».

Παρατείνεται, στο μεταξύ, το θρίλερ με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου στην παραλία της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Και αυτό, καθώς τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης δεν θα παραδοθούν σήμερα στην ανακρίτρια, αλλά -πιθανότατα- την προσεχή Δευτέρα. Ο φάκελος με τα ευρήματα αναμενόταν να παραδοθεί σήμερα, αλλά, σύμφωνα με το makthes.gr, άργησε να σταλεί το e-mail στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ με τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην Ελβετία.

Τα αποτελέσματα από τη Βέρνη αναμένεται να σταλούν μέσα στις επόμενες ώρες και το τελικό πόρισμα θα συμπεριλαμβάνει και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν στο ΑΠΘ. Ένα τελικό πόρισμα που, λόγω του Σαββατοκύριακου που μεσολαβεί, θα παραδοθεί τη Δευτέρα.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE