Στα κατεχόμενα ανακοινώθηκαν 579 νέα κρούσματα κορωνοϊου

Στα κατεχόμενα ανακοινώθηκαν 579 νέα κρούσματα κορωνοϊου

Το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε την Παρασκευή 579 κρούσματα της νόσου Covid 19 από 18.726 τεστ, ενώ 578 άτομα πήραν εξιτήριο ή αποδεσμεύθηκαν από την καραντίνα.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, από τα νέα περιστατικά, τα 249 εντοπίστηκαν στην Λευκωσία, τα 135 στην Κερύνεια, τα 108 στην Αμμόχωστο, τα 50 στην Μόρφου, 22 στο Τρίκωμο και 15 στην περιοχή της Λεύκας.

Μέχρι σήμερα έχουν γίνει στα κατεχόμενα συνολικά 5.330.419 τεστ και εντοπίστηκαν 53.027 κρούσματα. Υπό θεραπεία και παρακολούθηση βρίσκονται 5.001 άτομα, οι 56 στο νοσοκομείο πανδημίας, οι 14 στην εντατική.

Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων της πανδημίας παραμένει σήμερα 167.

Σήμερα έγιναν στα κατεχόμενα 1.636 εμβολιασμοί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.