Δόθηκαν στην κυκλοφορία οι λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου που είχαν κλείσει λόγω ανατροπής τρέιλερ

Δόθηκαν στην κυκλοφορία οι λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου που είχαν κλείσει λόγω ανατροπής τρέιλερ

Δόθηκαν στην κυκλοφορία λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, δόθηκαν στην κυκλοφορία οι λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου (και από τις δύο κατευθύνσεις), οι οποίες ήταν κλειστές, λόγω ανατροπής αρθρωτού οχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα σήμερα σημειώθηκε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου. Λόγω ανατροπής τρέιλερ, είχε κλείσει η μια λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, κοντά στην έξοδο προς το Νοσοκομείο Λεμεσού, με κατεύθυνση την Πάφο, καθώς επίσης και η μια λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου αυτοκινητόδρομου, με κατεύθυνση την Πάφο προς Λεμεσό, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αστυνομία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE