Περδίκης :Η Κύπρος επιβάλλεται να τοποθετηθεί στο ελληνικό ζήτημα

Περδίκης :Η Κύπρος επιβάλλεται να τοποθετηθεί στο ελληνικό ζήτημα

Επιβάλλεται, η κάθε ευρωπαϊκή χώρα, και στο βαθμό που μπορεί, και η Κύπρος, να τοποθετηθούν, στηρίζοντας μια λογική επίλυση του λεγόμενου ελληνικού ζητήματος, δήλωσε ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Γιώργος Περδίκης.

Σε δηλώσεις στη Βουλή, ο κ. Περδίκης χαρακτήρισε τη συμπεριφορά των δανειστών προς την Ελλάδα απαράδεκτη και κάλεσε τους λεγόμενους θεσμούς, όπως είπε, “μεταξύ των οποίων και την ΕΕ να υιοθετήσουν μια πιο λογική προσέγγιση στο θέμα για να αποφευχθούν τα χειρότερα”.

“Οικονομολόγοι σε όλο τον κόσμο τοποθετούνται, αρχές σε όλο τον κόσμο τοποθετούνται. Μια χώρα μέλος όπως η Κύπρος που έχει λόγο και αυτή να τοποθετηθεί και επιπλέον λόγο γιατί επηρεάζεται από τις επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία. Πρέπει να τοποθετηθεί όπως τοποθετούνται και τα πολιτικά κόμματα”,  είπε ο κ. Περδίκης.

“Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Ουσιαστικά σπρώχνουν την Ελλάδα σε αποφάσεις δραματικές”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Νέα επίθεση του Ιράν με πυραύλους στο Ισραήλ, μετά το θανάσιμο χτύπημα στην Τεχεράνη

Live: Νέα επίθεση του Ιράν με πυραύλους στο Ισραήλ, μετά το θανάσιμο χτύπημα στην Τεχεράνη

Νέα επίθεση σε εξέλιξη, καθώς το Ιράν εκτοξεύει πυραύλους προς το Ισραήλ, σύμφωνα με αναφορές των κρατικών ιρανικών μέσων ενημέρωσης. Νωρίτερα, το Ισραήλ έχει πλήξει την Τεχεράνη. Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν αναφέρουν ότι έχουν εκτοξευθεί βαλλιστικοί πύραυλοι προς το Ισραήλ, όπου ηχούν οι σειρήνες αεροπορικής επιδρομής σε Ιερουσαλήμ και Τελ Αβίβ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις: