Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα
Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Σε δηλώσεις στη Βουλή, ο κ. Ευαγόρου είπε ότι “δυστυχώς στην Κύπρο αυτές οι πολιτικές επιβλήθηκαν και εφαρμόζονται με τη συναίνεση της ίδιας της κυπριακής Κυβέρνησης”.
Ανέφερε ότι “η δογματική επιμονή των ηγετών της ΕΕ σε αντιλαϊκές, νεοφιλελεύθερες πολιτικές, οι οποίες στο τέλος της ημέρας φορτώνουν τα οικονομικά βάρη στους εργαζόμενους οδήγησαν στο πάγωμα των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με τους δανειστές της”.
“Οι αφόρητες πιέσεις που ασκούνται από τους δανειστές στην ελληνική Κυβέρνηση να αποδεχθεί μειώσεις συντάξεων και επιβολή πρόσθετων φορολογιών οδήγησαν τελικά τις διαπραγματεύσεις σε τέλμα”, πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




