Πρόστιμα σε ανέντακτους εφέδρους της Εθνικής Φρουράς - Έτοιμο το σύστημα της Αστυνομίας για εντοπισμό τους

Πρόστιμα σε ανέντακτους εφέδρους της Εθνικής Φρουράς - Έτοιμο το σύστημα της Αστυνομίας για εντοπισμό τους

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ της Αστυνομίας, της Εθνικής Φρουράς και του Υπουργείου Άμυνας, η Αστυνομία προχώρησε την περασμένη Τρίτη 25 Ιανουαρίου, 2022 στην αναβάθμιση του συστήματος της για εντοπισμό και επίδοση του Φύλλου Ατομικής Πρόσκλησης (ΦΑΠ) στους ανέντακτους εφέδρους της Εθνικής Φρουράς.

Η εν λόγω αναβάθμιση αφορούσε την επέκταση της στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, στα Λιμάνια που βρίσκονται στην επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας και στα Οδοφράγματα.

Σε περίπτωση εντοπισμού ανέντακτου εφέδρου μέσω της εν λόγω εφαρμογής, θα ακολουθούνται άμεσα όλες οι διαδικασίες επίδοσης του ΦΑΠ στο πρόσωπο στο οποίο αφορά. Η παραλαβή του Φύλλου από τους ενδιαφερόμενους είναι υποχρεωτική στη βάση της σχετικής Νομοθεσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE