Πυρ και μανία ο Λεβέντης - «Προκλητική διάκριση από την Κυβέρνηση, πρέπει να βγούμε στους δρόμους για τα αυτονόητα;»

Πυρ και μανία ο Λεβέντης - «Προκλητική διάκριση από την Κυβέρνηση, πρέπει να βγούμε στους δρόμους για τα αυτονόητα;»

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τους ιδιοκτήτες χώρων εστίασης και αναψυχής με αφορμή τα συνεχιζόμενα μέτρα που «βάζουν» πίεση στην εστίαση.

Ο Φάνος Λεβέντης μίλησε εκ μέρους του ΠΑΣΙΚΑ στο «Πρωτοσέλιδο» και ζήτησε γι’ άλλη μια φορά από την Κυβέρνηση ν’ αναθεωρήσει τα μέτρα.

Αρχικά ανέφερε ότι «θα μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο τα προβλήματα. Είναι σε δύσκολη θέση οι επιχειρηματίες. Θα πρέπει να υποστούν. Η Κυβέρνηση έχει επιλέξει να σιωπήσει στα αιτήματα μας. Πραγματικά αυτή τη στιγμή η εικόνα της Κυβέρνησης βρίσκεται. Έχουν συσσωρευτεί πολλά προβλήματα και φαίνεται ότι θα μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο. Είναι σε δύσκολη θέση οι επιχειρηματίες, αφού πέρα από τις επιπτώσεις της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων, υπόκεινται σε διάκριση από την Κυβέρνηση, η οποία παραβλέπει τα αιτήματα της βιομηχανίας των δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων».

«Έχουμε έντονη πίεση από τα μέλη μας για να βγούμε στους δρόμους και ενδεχομένως αυτό να γίνει πολύ σύντομα με δυναμικές διαμαρτυρίες. Χρειάζεται να βγούμε στους δρόμους για τα αυτονόητα; Θα υποχρεωθούμε να φτάσουμε σε αυτές τις κινήσεις. Να ξέρει ο κάθε πολίτης ότι η Κυβέρνηση υποτιμά με προκλητικό τρόπο τα αιτήματα μιας. Θα βγούμε στους δρόμους αλλά δεν θα έπρεπε να διεκδικούμε τα αυτονόητα με αυτό τον τρόπο», είπε.

Καταληκτικά τόνισε ότι λόγω της κατάστασης πολλά υποστατικά έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους. «Δεν ξέρω πότε θα ανοίξουν τα υποστατικά που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους. Αλλιώς τα πράγματα είχαν προγραμματιστεί και αλλιώς έχουν καταλήξει. Είναι ολέθριο αυτό που ζούμε γιατί όλες οι θυσίες που κάνουμε, δεν έχουν αποτελέσματα».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE