Στα χέρια της Αστυνομίας 36χρονος για διάρρηξη αποθήκης και κλοπή αυτοκινήτου

Στα χέρια της Αστυνομίας 36χρονος για διάρρηξη αποθήκης και κλοπή αυτοκινήτου

Σε δεύτερη σύλληψη προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης αποθήκης και κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε στη Λευκωσία, το βράδυ της 14ης προς 15η Δεκεμβρίου 2021.

Πρόκειται για 36χρονο κάτοικο χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί χθες 40χρονος, ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος κράτησής του. Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τετραήμερης κράτησης.

Η υπόθεση είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία, στις 15 Δεκεμβρίου, από τον ιδιοκτήτη μηχανουργείου, στο οποίο βρίσκεται η εν λόγω αποθήκη. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, μεταξύ των ωρών 9μ.μ. της 14ης Δεκεμβρίου και 10π.μ. της 15ης Δεκεμβρίου 2021, άγνωστοι διέρρηξαν την αποθήκη και έκλεψαν ένα φορτηγό όχημα και δύο μπαταρίες αυτοκινήτου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φονικές πλημμύρες στο Νεπάλ: Στους 332 οι νεκροί - Φόβοι για νέες κατολισθήσεις

Φονικές πλημμύρες στο Νεπάλ: Στους 332 οι νεκροί - Φόβοι για νέες κατολισθήσεις

Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν το Νεπάλ και τη γειτονική Κίνα, με τις αρχές να εκφράζουν φόβους ότι θα υπάρξουν νέα επικίνδυνα φαινόμενα.