Πρώτες δηλώσεις Συλλούρη: «Δεν κρατώ κακία σε κανένα. Δεν έχω τον πλούτο»
"Δεν κρατώ κακία σε κανένα", δήλωσε ο Δημήτρης Συλλούρης, αμέσως μετά την αθωωτική απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ημερομηνία της επίσκεψης θα καθοριστεί ανάλογα με τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό.
Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης υπενθυμίζουν ότι στην χθεσινοβραδινή του συνέντευξη ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι είχε προσκαλέσει τον Ρώσο ομόλογό του στην Τουρκία και ανέμενε την απάντησή του.
Στη συνέντευξή του ο Τούρκος Πρόεδρος είπε “η χώρα μας έχει υποστηρίξει την εδαφική ακεραιότητα και την κυριαρχία της Ουκρανίας από την αρχή. Έχουμε λάβει από την αρχή ξεκάθαρη στάση ενάντια στα βήματα της Ρωσίας κατά της ακεραιότητας της Ουκρανίας και ειδικότερα της προσάρτησης της Κριμαίας. Εμείς αυτή τη στιγμή προσκαλέσαμε τον κ. Πούτιν στη χώρα μας. Εάν το επιθυμούν οι δύο ηγέτες, μπορούμε να τους φέρουμε στη χώρα μας και να ανοίξουμε το δρόμο για ένα περιβάλλον ειρήνης”.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




