Νέα διακοπή της διαδικασίας στην υπόθεση Ρ. Ερωτοκρίτου

Νέα διακοπή της διαδικασίας στην υπόθεση Ρ. Ερωτοκρίτου

Νέα διακοπή από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο που εξετάζει την αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα για παύση του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο διέκοψε ώστε να απαντήσει κατά πόσον θα μπορέσει να αποφανθεί εντός της ημέρας επί του αιτήματος του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα να καθοριστεί προδικαστικά το μέτρο της απόδειξης.

Της νέας διακοπής προηγήθηκαν αγορεύσεις των δύο πλευρών επί του ζητήματος της δικαιοδοσίας του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου να παύσει το Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα, καθώς και για το μέτρο της απόδειξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE