Κλειστά το Δημοτικό Παναγιάς και τα Νηπιαγωγεία Παναγιάς και Δρούσειας

Κλειστά το Δημοτικό Παναγιάς και τα Νηπιαγωγεία Παναγιάς και Δρούσειας

Κλειστά παραμένουν σήμερα λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο στην Παναγιά αλλά και το Νηπιαγωγείο στην κοινότητα της Δρούσειας, σύμφωνα με τον Α’ Λειτουργό Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάφου Δημήτρη Μικελλίδη.


Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Μικελλίδης ανέφερε πως τα υπόλοιπα σχολεία Δημοτικής και Προδημοτικής Εκπαίδευσης λειτουργούν κανονικά στην επαρχία Πάφου.

Πρόσθεσε πως το μέτρο test to stay λειτουργεί με πολύ ικανοποιητικό τρόπο στην επαρχία Πάφου, σημειώνοντας πως οι γονείς προσέρχονται με τα παιδιά τους και στην συνέχεια, παραμένουν στο σχολείο αφού πάρουν το αρνητικό αποτέλεσμα.

Ακολούθως ο κ. Μικελλίδης ευχαρίστησε τους γονείς για την συνεργασία τους και την υπομονή που δείχνουν, αλλά και για τον οργανωμένο τρόπο και την έγκαιρη παρουσία τους για το test to stay.

Κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για το καλό και την υγειονομική ασφάλεια των παιδιών τους και της δημόσιας υγείας, αλλά και την παρουσία των παιδιών τους στα σχολεία για να πάρουν όλα εκείνα τα εφόδια που χρειάζεται να πάρουν στην παιδική ηλικία, κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.