Δεν ανανέωσε την άδεια παραμονής του και ζούσε παράνομα στην Κύπρο - Χειροπέδες σε 31χρονο

Δεν ανανέωσε την άδεια παραμονής του και ζούσε παράνομα στην Κύπρο - Χειροπέδες σε 31χρονο

Υπό κράτηση τέθηκε 31χρονος για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας. 


Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης συνέλαβαν στο χώρο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου ένα πρόσωπο, ηλικίας 31 ετών, για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τα αρχεία της Αστυνομίας ο 31χρονος φέρεται ότι αφίχθη στην Δημοκρατία στις 12 Φεβρουαρίου 2021 μέσω του αερολιμένα Λάρνακας, και του παραχωρήθηκε άδεια φοιτητή για να φοιτήσει σε κολέγιο στην Λευκωσία μέχρι 31 Ιουλίου 2021.

Έκτοτε ο 31χρονος φέρεται να μην έχει ανανεώσει την άδεια παραμονής του και φοίτησης του και διέμενε παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας. 

Ο πιο πάνω τέθηκε υπό κράτηση στα κρατητήρια του κεντρικού αστυνομικού σταθμού Πάφου. Επίσης ξεκίνησαν οι διαδικασίες για απέλαση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE