Δεν ανανέωσε την άδεια παραμονής του και ζούσε παράνομα στην Κύπρο - Χειροπέδες σε 31χρονο

Δεν ανανέωσε την άδεια παραμονής του και ζούσε παράνομα στην Κύπρο - Χειροπέδες σε 31χρονο

Υπό κράτηση τέθηκε 31χρονος για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας. 


Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης συνέλαβαν στο χώρο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου ένα πρόσωπο, ηλικίας 31 ετών, για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τα αρχεία της Αστυνομίας ο 31χρονος φέρεται ότι αφίχθη στην Δημοκρατία στις 12 Φεβρουαρίου 2021 μέσω του αερολιμένα Λάρνακας, και του παραχωρήθηκε άδεια φοιτητή για να φοιτήσει σε κολέγιο στην Λευκωσία μέχρι 31 Ιουλίου 2021.

Έκτοτε ο 31χρονος φέρεται να μην έχει ανανεώσει την άδεια παραμονής του και φοίτησης του και διέμενε παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας. 

Ο πιο πάνω τέθηκε υπό κράτηση στα κρατητήρια του κεντρικού αστυνομικού σταθμού Πάφου. Επίσης ξεκίνησαν οι διαδικασίες για απέλαση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE