Μόνο ηλεκτρονικά θα καταχωρούνται όλες οι υποθέσεις Δικαστηρίου - Ποιες εξαιρούνται 

Μόνο ηλεκτρονικά θα καταχωρούνται όλες οι υποθέσεις Δικαστηρίου - Ποιες εξαιρούνται 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ανωτάτου Δικαστηρίου αναφορικά με το σύστημα ηλεκτρονικής καταχώρισης iJustice, ημερομηνίας 21 Δεκεμβρίου, 2021 η οποία βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, υπενθυμίζεται ότι: 

(1) Από την 1η Φεβρουαρίου, 2022, όλες ανεξαίρετα οι νέες υποθέσεις θα καταχωρίζονται ηλεκτρονικά και καμία υπόθεση δεν θα καταχωρίζεται με φυσική μορφή.

(2) Η εν λόγω ανακοίνωση αφορά όλα τα Δικαστήρια, εκτός από το Διοικητικό Δικαστήριο Διεθνούς Προστασίας και τα Δικαστήρια τα οποία ασκούν Ποινική Δικαιοδοσία, περιλαμβανομένου του Κακουργιοδικείου, του Στρατιωτικού Δικαστηρίου και του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

(3) Οι υποθέσεις οι οποίες καταχωρίστηκαν μέχρι την 31η Δεκεμβρίου, 2021, ηλεκτρονικά, στις οποίες, στη συνέχεια, έγινε καταχώριση εγγράφου σε φυσική μορφή, θα συνεχίζουν είτε σε φυσική μορφή είτε ηλεκτρονικά. Κατά προτίμηση, η συνέχισή τους να γίνεται ηλεκτρονικά.

(4) Οι υποθέσεις οι οποίες καταχωρίστηκαν ή θα καταχωριστούν με φυσική μορφή μέχρι την 31η Ιανουαρίου, 2022, θα συνεχίζουν μόνο σε αυτή τη μορφή.  Η «Μετάπτωση» που προβλέπεται στον Κανονισμό 33 δεν θα τυγχάνει εφαρμογής στις υποθέσεις που καταχωρίστηκαν με φυσική μορφή μέχρι την 31η Ιανουαρίου, 2022.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE