Δύο θάνατοι από κορωνοϊό και 646 νέα κρούσματα την Τετάρτη στα κατεχόμενα

Δύο θάνατοι από κορωνοϊό και 646 νέα κρούσματα την Τετάρτη στα κατεχόμενα

Δύο θάνατοι από κορωνοϊό και 646 νέα κρούσματα, όλα τοπικά, ανακοινώθηκαν από το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 18519 διαγνωστικές εξετάσεις οι οποίες κατέδειξαν 646 νέες λοιμώξεις.

Από αυτές οι 307 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, οι 123 στην Κερύνεια, οι 131 στην Αμμόχωστο, οι 30 στο Τρίκωμο, οι 31 στη Μόρφου και οι 24 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στα κατεχόμενα διαμορφώνεται στις 52323 και των θανάτων σε 165.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE