Απαντά γιατί μπήκε «φρένο» σε περισσότερες χαλαρώσεις η Πανά – Ποια είναι τα επόμενα βήματα – ΒΙΝΤΕΟ

Απαντά γιατί μπήκε «φρένο» σε περισσότερες χαλαρώσεις η Πανά – Ποια είναι τα επόμενα βήματα – ΒΙΝΤΕΟ

Εξήγησε τον λόγο που δεν είδαμε περισσότερες χαλαρώσεις στις νέες αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου που ανακοινώθηκαν σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, η Δρ. Ζωή Δωροθέα Πανά.

Φιλοξενούμενη στην μεσημβρινή εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα», με τον Ονούφριο Σωκράτους, η Δρ. Πανά ανέφερε ότι θεώρησαν πως πρέπει να αφήσουν ένα μικρό περιθώριο με στόχο να σταθεροποιηθούν οι δείκτες.

Την ίδια ώρα σημείωσε πως δεν αποκλείεται να δούμε νέες χαλαρώσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

«Αυτό που συζητήθηκε είναι να αφήσουμε ένα μικρό περιθώριο να δούμε την σταθεροποίηση των δεικτών», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE