Elton John: Εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό - Ακυρώνει συναυλίες στις ΗΠΑ

Elton John: Εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό - Ακυρώνει συναυλίες στις ΗΠΑ

Το είδωλο της ποπ μουσικής Έλτον Τζον (Elton John) ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και ότι θα ακυρώσει δύο συναυλίες που επρόκειτο να δώσει στο Ντάλας, στις νότιες ΗΠΑ, στο πλαίσιο της παγκόσμιας αποχαιρετιστήριας περιοδείας του.

«Προσβλήθηκα από την Covid-19 και επομένως πρέπει να επαναπρογραμματίσω τις συναυλίες μου στο Ντάλας», που είχαν προβλεφθεί για σήμερα και αύριο, έγραψε ο 74χρονος τραγουδιστής. «Ευτυχώς, έχω εμβολιαστεί πλήρως και έχω κάνει και την αναμνηστική δόση και τα συμπτώματά μου είναι ήπια, επομένως είμαι πεπεισμένος ότι θα μπορέσω να δώσω τη συναυλία μου» το Σάββατο, στο Νορθ Λιτλ Ροκ, στο Άρκανσο, συμπλήρωσε ο Έλτον Τζον.

«Προκαλεί πάντα τεράστια απογοήτευση ν' αναβάλω συναυλίες […], όμως θέλω να διασφαλίσω την ασφάλειά μου όπως και εκείνη της ομάδας μου», εξήγησε ο ίδιος. Οι δύο συναυλίες στο Ντάλας θα επαναπρογραμματιστούν και όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια θα ενημερωθούν σύντομα, επισήμανε ο ερμηνευτής του «Candle in the Wind».

Ο Έλτον Τζον ξεκίνησε την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του «Farewell Yellow Brick Road» το 2018, προβλέποντας περισσότερες από 300 συναυλίες σ' ένα διάστημα τριών ετών, σε ολόκληρο τον κόσμο, προτού τα σχέδιά του διαταραχθούν από την πανδημία.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.