Έριξαν ροζ μπογιά στο μνημείο του Γρίβα στη Λεμεσό - «Χτύπησαν» τα ξημερώματα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έριξαν ροζ μπογιά στο μνημείο του Γρίβα στη Λεμεσό - «Χτύπησαν» τα ξημερώματα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στόχος νυχτοβατών έγινε το μνημείο του αρχηγού της ΕΟΚΑ, Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή στη Λεμεσό.

Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι έριξαν τα ξημερώματα ροζ μπογιά στο μνημείο του Γρίβα.

Το περιστατικό καταδίκασε το ΕΛΑΜ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε λέγοντας ότι «το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταδικάζει με το πιο κατηγορηματικό τρόπο την βεβήλωση στο μνημείου του αρχηγού της ΕΟΚΑ, στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή στην Λεμεσό, από θρασύδειλους νυκτοβάτες που έριξαν μπογιές στον χώρο.

Οι θλιβερές και συνάμα απαράδεκτες αυτές ενέργειες, δεν βεβηλώνουν μόνο τον Γεώργιο Γρίβα Διγενή, αλλά και την μνήμη των παλληκαριών της ΕΟΚΑ, που έδρασαν κάτω από τις εντολές του, ενώ προσβάλουν και την ίδια μας την κοινωνία.

Δυστυχώς είναι πασιφανές ότι κάποιοι συγκεκριμένοι πολιτικοί κύκλοι επιδιώκουν να υπάρχει διχόνοια ανάμεσα στον λαό, γι’ αυτό υποθάλπουν και τροφοδοτούν τον τυφλό φανατισμό.

Σε μια ημικατεχόμενη πατρίδα από τον Τούρκο εισβολέα, όπως είναι η Κύπρος, αυτό που χρειάζεται είναι ενότητα απέναντι στον κοινό εχθρό και όχι διχόνοια, που μόνο ζημιά προκαλεί».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.