Αβέρωφ Νεοφύτου: Πρόταση για τις αυξήσεις στα τέλη λιμανιού Λεμεσού

Αβέρωφ Νεοφύτου: Πρόταση για τις αυξήσεις στα τέλη λιμανιού Λεμεσού

Mε προσοχή παρακολουθεί ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου τη συζήτηση που αφορά στις αυξήσεις των λιμενικών τελών, οι οποίες αποτυπώνουν την αύξηση του πληθωρισμού στις τιμές των πρώτων υλών τα τελευταία χρόνια.

Όπως δήλωσε, «αντιλαμβάνομαι τη θέση των εμπορευομένων αλλά και των καταναλωτών. Γι’ αυτό προτείνω το κράτος να αποποιηθεί το μέρος της αύξησής που του αναλογεί, τουλάχιστον αυτή την περίοδο. Θα μπορούσε και να απορροφήσει και το σύνολο των αυξήσεων».

Πρόσθεσε ακόμη πως «για κάθε πρόβλημα υπάρχει πάντα μια λογική και πρακτικά εφαρμόσιμη λύση. Και υπάρχουν λύσεις που και την ομαλή λειτουργία της αγοράς θα βοηθήσουν αλλά και τους καταναλωτές θα προστατεύσουν. Προς τούτο αποστέλλω και σχετική με τα προαναφερόμενα επιστολή προς τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων».

Διαβάστε την επιστολή αυτούσια.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών έχει εισέλθει το ΑΚΕΛ, με το κόμμα της Αριστεράς να αναζητεί πολιτική ανάκαμψη και μεγαλύτερη κοινωνική απήχηση, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE