Πήρε το Golden Pin του Κουτσόπουλου και έβαλε τα κλάματα - ΒΙΝΤΕΟ

Πήρε το Golden Pin του Κουτσόπουλου και έβαλε τα κλάματα - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή είναι η τελευταία παίκτρια που κατάφερε να περάσει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef.

Η Ελισάβετ από την Εύβοια βρέθηκε στο MasterChef και πέτυχε κάτι που δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Η ίδια δήλωσε ότι είναι ερασιτέχνης αλλά αγαπά τρομερά αυτό που κάνει και για αυτό θέλει να φτιάξει ένα πιάτο που θα ξεπεράσει τα όριά της. Αν και στρεσαρισμένη, κατάφερε να έχει όλες τις προπαρασκευές έτοιμες και να παρουσιάσει στους τρεις κριτές ένα εξαιρετικό λαβράκι με πουρέ και σπαράγγια. Το αποτέλεσμα όχι μόνο άρεσε στους κριτές αλλά ενθουσιάστηκαν που μια ερασιτέχνης κατάφερε να έχει ένα τόσο εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Αρχικά πήρε τα τρία ναι που χρειάζεται για την επόμενη φάση αλλά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε την έκπληξη. Βλέποντας το άρτιο αποτέλεσμα και το πάθος της για την μαγειρική, της έδωσε το Golden Pin και προκρίθηκε απευθείας στο σπίτι. Η Ελισάβετ, όπως ήταν φυσικό, ξέσπασε σε δάκρυα καθώς αυτή η εξέλιξη ήταν εντελώς ανέλπιστη για την ίδια.

 Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Αλαμπρίτης αναλύει τις θέσεις του, σε ότι αφορά τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά και για τον ΔΗΣΥ. Απαντά σε όσους έφυγαν από τους κόλπους του ΔΗΣΥ και προσχώρησαν στο ΕΛΑΜ, λέγοντας πως καλύτερα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, παρά να έχουμε κάποιους που είναι λίγο εντός, λίγο εκτός.