Κουκουλοφόρος μπούκαρε με πιστόλι σε πρακτορείο στη Λεμεσό - «Σήκωσε» ακόμη και το χρηματοκιβώτιο

Κουκουλοφόρος μπούκαρε με πιστόλι σε πρακτορείο στη Λεμεσό - «Σήκωσε» ακόμη και το χρηματοκιβώτιο

Υπόθεση ληστείας σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό εξετάζει το ΤΑΕ Λεμεσού. 

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από υπάλληλο πρακτορείου στοιχημάτων στη Λεμεσό ότι, γύρω στις 11.40 χθες βράδυ, άγνωστος άντρας ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με μάλλινη κουκούλα, εισήλθε στο πρακτορείο και υπό την απειλή πιστολιού, απέσπασε το χρηματικό ποσό των €870 το οποίο βρισκόταν στο ταμείο.

Ακολούθως, ο δράστης ζήτησε από τον υπάλληλο να ανοίξει και το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο απέσπασε το χρηματικό ποσό των €3,000 και στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο δράστης περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,70-1,80μ περίπου, και φορούσε μπλε αδιάβροχο σακάκι, σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι και γάντια.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE